מה זה שמן קוקוי? נועה קירל בפרסומת חדשה לכיף

פרסומת של נועה קירל לסדרת שמן קוקוי של כיף. מתוך היוטיוב Muy. Keff

בפרסומת חדשה עם הפרזנטורית נועה קירל, כיף משיקים את סדרת Rose & Kukui Oil – שמפו, מרכך ותחליב רחצה שמכילים ורדים ושמן קוקוי.

כיף מבטיחים שהמוצרים החדשים "עשירים בוויטמינים ומעניקים ברק ורכות", אבל מה זה בכלל שמן קוקוי, ואיך הוא משפיע על העור והשיער?

כדי להבין מה זה שמן קוקוי נסביר קודם מה זה קוקוי. קוקוי (Kukui) ידוע גם כ-Candlenut, או 'אגוז השמן' בעברית – מקורו בעץ שהגיע כנראה מדרום-מזרח אסיה. בהוואי זיהו את הסגולות של אגוז הקוקוי ושל השמן שמפיקים ממנו ומזרעי הקוקוי, והחלו להשתמש בהם ולצרוך אותם גם כמאכל, גם בתכשירים קוסמטיים ואפילו בטקסים דתיים.

שמן קוקוי מכיל כמות גבוהה של ויטמינים (A, C ו-E) וחומצות שומן חיוניות כמו חומצה לינולאית ואומגה 3. לא רוצים להבטיח שום דבר, אבל אחת הסגולות שמייחסים לרכיבים של שמן הקוקוי היא הזנה והענקת לחות שעוזרות לעור יבש ולקמטוטים בעור.

צילום: מתוך ערוץ היוטיוב Muy. Keff

שתפו גם לחברים:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.